Vincentius

Het kan zijn dat je onze vereniging nog niet kent. Het KinderRestaurant is een initiatief van de Vincentius Vereniging Nijmegen. Wij hebben als doelstelling om armoede en eenzaamheid in Nijmegen en omstreken te verzachten en om een gezondere levensstijl te stimuleren.

Om onze doelstellingen te realiseren hebben we verschillende projecten en activiteiten die wij organiseren. Veelal vinden deze plaats in ons pand op de Horstacker 1451 6546 EK te Nijmegen.

Voorbeelden van activiteiten zijn sportlessen tegen gereduceerd tarief, soep met je buren, de daghap, eat en meet en Bingo. Ook hebben we een huiskamer waar iedereen binnen kan lopen voor een gratis kopje koffie of thee.

Jaarlijks hebben we verschillende projecten, zoals de sinterklaasmiddag, het rugzakjesproject, kerstmarkt, kerstactie, ruilmiddagen en rommelmarkten.

We hebben twee 50ct winkeltjes waarin we vanalles verkopen voor 50ct. Denk hierbij aan huisraad, kleding, boeken, spelletjes en speelgoed. Kom gerust langs om te kijken wat we allemaal te bieden hebben.